Verlengde Leertijd

 

Als onderdeel van de Verlengde Leertijd krijgen de leerlingen van de groepen 1 t/m 3 dansles van juf Mira. Tijdens de danslessen maken de kinderen ook kennis met kinderyoga en verschillende soorten muziek en beleving. Vandaag hebben de leerlingen gedanst over 'sneeuwpoppen'. De leerlingen liepen net als sneeuwpoppen, hielden een sneeuwballen gevecht en smolten weg als een echte sneeuwpop in de zon!{artsexylightbox picasaUser="114108130990384695320" picasaAlbum="20160125Dans#" carousel="true" previewWidth="120" carousel_visible="3"}

20160126Eggsperiment

Ook dit schooljaar worden er weer verlengde leertijdactiviteiten aangeboden aan de onderbouw. De activiteiten vinden onder schooltijd plaats met de hele groep.

Voor de kleuters en groep 3 is er dit schooljaar weer de activiteit ‘dans’ waarbij dansjuf "Mira' naast dans ook kinderyogaoefeningen met de kinderen uitvoert. Bij deze activiteit leren de kinderen tijdens het bewegen gebruik maken van hun hele lichaam. Alle lessen staan in het teken van het thema waarmee in de klas wordt gewerkt.

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

03.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast