groep 1/2b

juf Jitske van Erp en juf Danielle van LieburgWij maken wereldbollen van papiermache!

 

Dagelijks proberen we een gaatje te zoeken, zodat groep 8 en groep 1/2 b samen naar het Sinterklaasjournaal kunnen kijken. De kinderen leren hierdoor elkaar kennen en de kleuters waren nu in vrijdag zelf ook in het lokaal van groep 8. Een hele wandeling door de school. Leuk om te zien, dat alle kinderen zo leuk met elkaar omgaan!

Champignonsoep

Wij hebben zelf heerlijke champignonsoep gemaakt! De champignons moesten in hele kleine stukjes worden gesneden, daar heeft iedereen goed z'n best op gedaan. Daarna de soep koken met bouillon en de champignons.. en het leukste .. de soep opeten! Het was erg lekker.

Samen knutselen

Groep 1/2B en 4A hebben maandagmiddag samen geknutseld. Het was een volle boel, maar het ging heel goed en alle kinderen hebben zich als kanjers gedragen. We hebben een begin gemaakt met de lampionnen voor de optocht van vrijdag!


Dinsdag kwam er een juf van de SKVR langs. Ze vertelde een verhaal met behulp van een vertelkast. Een mooi verhaal over vriendschap. Daarna mochten de kinderen zichzelf en hun vriend/vriendin tekenen.

Groep 1/2b houdt van gym. Op woensdag krijgen de kinderen gym in het speellokaal en elke keer staan er weer leuke en sportieve onderdelen klaar. Zo wordt sporten superleuk!

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast