groep 1/2e

juf Eline van Essen en juf Jitske van Erp


kinderboerderij

 • Wij zijn op de nationale buitenspeeldag lekker naar de kinderboerderij geweest. We hebben samen met juf Corine de jonge dieren bekeken en alle geleerde lentewoorden in het echt gezien. Vooral de lel en de kam van kippen en hanen waren mooi om te bekijken. Het was een heerlijke dag.

  tablets

 • We zijn heel blij met de nieuwe tablets. Je kunt hiermee allerlei dingen leren. Ook kun je er tekeningen en puzzels mee laten bewegen. Het lijkt wel of de koe zo uit onze tekening loopt. Gaaf He!

   

   

  Groep 1/2e heeft de afgelopen weken gewerkt over het thema 'dino's'. Ze hebben ontzettend veel gedaan! Bent u benieuwd wat ze allemaal hebben gedaan bekijk dan het filmpje hieronder....

   

  soep

 • Deze keer kregen we bij het schoolfruit tomaten. We hebben er zelf heerlijke tomatensoep van gemaakt. Stokbrood erbij en het was een feestje!.

  sint


 • Het was een superfeest! we zijn weer erg verwend. De jongens kregen een brandweerhelm en brandweerspullen en de meiden een frozenrok en microfoon. We hebben er gelijk mee opgetreden.

  spiegelen

 • Groep 2 heeft van de week geoefend met spiegelen. dit is een rekenopdracht die best lastig is. We begonnen met het speigelen van bewegingen. dit was heel grappig, maar ook moeilijk. Daarna hebben we samengewerkt om een mooie mandala te maken van gekleurde vormen. als laatste hebben we nog de verschillende dansbewegingen van elkaar gespiegeld. Leerzaam en leuk!

   

   

  nieuwsbrief

  Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

  Introductiefilmpje GHS

  agenda

  04.jpg

  Zoeken