groep 3a

juf Eveline van Harten en juf Suzanne van Zomeren


 

De techniekmiddag van groep 3 stond in het thema van knex. Wie kan de mooiste bouwwerken maken van knex?

Het nationaal schoolontbijt was een groot succes. We hebben met elkaar gepraat over gezond eten en dat ontbijten zo belangrijk is. Met een volle buik kun je je beter concentreren en gaat het leren beter!

Keysha was jarig en wat had ze een leuke traktatie! Haar oma had hard gewerkt om voor iedereen een eenhoorn te haken bovenop een potje snoepjes.

Kern 3 van veilig leren lezen gaat over het lichaam en de dokter. De kinderen mogen spullen meenemen voor de thematafel. Levente heeft spullen meegenomen van zijn vader, die in het ziekenhuis werkt. Hij wist zoveel te vertellen, het werd een echte spreekbeurt!

Leren in groep 3 doen we niet alleen in werkboeken. Elke woensdag doen we een circuit met spelletjes en andere activiteiten. Leuk en leerzaam!

 

 

Afgelopen woensdag zijn we gestart met kern 2 van Veilig Leren Lezen. Het eerste woord dat we leerden in kern 2 was m-aa-n. Er is geknutseld en gewerkt over de n. Ook kunnen we sinds deze week het computerprogramma van VLL gebruiken. Iedereen is al een keer geweest. Samen met Zoem kunnen de leerlingen spelenderwijs allerlei letters en woorden oefenen.

 

We hebben inmiddels al 6 klanken/letters geleerd. De i-k-m-s-p en vandaag de aa van aap. We hebben geluisterd, gekeken, geschreven en geknutseld over de aa. In de gang hangen onze geknutselde apen!

 

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast