groep 3b

juf Christl Peeters en Femke Halma


 

schoolreis


 • De groepen 3 hebben een hele gezellige schoolreis gehad in Diergaarde Blijdorp!

  bieb

 • Af en toe mogen we met de klas op bezoek bij de bibliotheek. Het is voor ons lekker dichtbij, we hoeven alleen maar door de geheime deur en dan zijn we er al! Vanmorgen zijn we weer geweest en hebben we geluisterd naar een verhaal van Prinses Arabella. Daarna mocht iedereen een boek uitzoeken. 

  gym

 • Afgelopen vrijdag heeft groep 3b tijdens de gymles kennis gemaakt met tafeltennis. Er werd een clinic gegeven door iemand van de tafeltennisvereniging. De kinderen hebben erg hun best gedaan bij de verschillende onderdelen. Ze hebben genoten!.

   

   

  kaart

 • Groep 3b en groep 5/6 hebben samen kerstkaarten geschreven voor het Ouderenfonds. Op elke kaart hebben we een wens geschreven en daaronder onze naam. Ook hebben we er nog een mooie tekening bij gemaakt. Er werd goed samengewerkt! We hopen hiermee een heleboel mensen blij te maken.

  techniek

 • Tijdens de techniekmiddag is groep 3 druk bezig geweest met k'nex.

  feest


 • Afgelopen woensdag ( 4 oktober 2017) hadden we een grote kook-, en bakdag in de klas ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van onze school. Er waren 6 ouders bereid om ons te helpen allerlei gerechten klaar te maken, te proeven  en daarna mochten we het in de klas gaan opeten. We maakten een smoothie, een fruitsalade, een gewone salade, kaiserschmarren, pannenkoeken en als toetje 'eikeltjes' , gemaakt van mini chocolade marshmallows en kleine stroopwafeltjes. Na afloop zijn er nog veel kinderen en ouders langs gekomen om ook te proeven van deze heerlijke dingen want we hadden nog van alles over.

  Het was een geslaagde dag waarin we ook leerden dat mesjes erg scherp zijn!

  woord

 • In groep 3b mogen de kinderen een spreekbeurt houden als ze dat willen.

  De kinderen mogen een dier kiezen van de tafel in de klas. Over dat dier vertellen ze wat ze al weten. Zo vertelde Gijs over de eend, Bilal over het paard, Hin, Romaissa en Amy over de dolfijn, Desteny over de giraf en Soufyan en Surendel over de krokodil. Het was heel leuk en ook nog eens goed voor de woordenschat! 

  nieuwsbrief

  Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

  Introductiefilmpje GHS

  agenda

  01.jpg

  Zoeken