groep 7

meester Lennert van Noppen en meester Robert Poortman


 

sint

 • Beste ouders,

  Vandaag een korte update met daarin; Sint, clinics, rekenen, huiswerk

   huiswerk
  We hebben het wat rustiger aan gedaan met maakwerk, maar maandag krijgen de kinderen nieuw huiswerk mee. We oefenen verder met begrijpend lezen.

  rekenen 
  In de bijlage een document met tal van voorbeeldsommen en verwijzingen naar websites die bruikbaar zijn bij het oefenen met rekensommen.  U kunt dit met uw kind oefenen. Het werk hoeft niet ingeleverd te worden. De toets zal net voor de vakantie afgenomen worden.

  Sint
  Het was een hele gezellige dag met mooie surprises, leuke cadeaus en een gezellige sfeer. De kinderen hadden het goed voor elkaar! In de bijlage wat foto's.

  kanjertraining
  Afgelopen vrijdag heb ik samen met meester van Reeven een les uit het Kanjerboek gegeven over vertrouwen. We kwamen er achter dat we ook snel een (voor)oordeel klaar hebben. Er was een toneelstukje met een aantal kinderen en meester van Reeven. Vraag thuis maar eens aan uw kind wat de uitkomst was. Was Ruben te vertrouwen in het toneelstukje?

  clinic
  De komende twee vrijdagen hebben we een clinic American Football van een speler die in het Nederlands team heeft gespeeld, Nederlands kampioen is geworden en een echte Europees Kampioen is! Wow!!! 

  staken
  Dinsdag is de school dicht vanwege de landelijke stakingsdag.

  Hartelijke groeten,

  meester Lennert

  nieuwsbrief

  Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

  Introductiefilmpje GHS

  agenda

  04.jpg

  Zoeken