Eten en drinken
De kinderen krijgen elk dagdeel een cracker met smeerkaas of pindakaas en iets te drinken aangeboden. Samen zittend aan tafel of in de kring wordt gegeten en gedronken.

Luiers
Mocht uw kind nog niet (helemaal) zindelijk zijn dan hebben wij luiers in voorraad. Wij verzoeken u een setje schone kleren voor uw kind op de groep te laten. Een ‘ongeluk’ zit immers in een klein hoekje.

Naamlabels
Wij raden u aan de naam van uw kind in zijn of haar jas te zetten om verwarring te voorkomen.

Verjaardagen
Als uw peuter jarig is, mag er natuurlijk getrakteerd worden in de groep om het feest compleet te maken. Ook de ouders van de jarige zijn van harte welkom om een deel van het feest mee te vieren. Wij vragen u bij de keuze voor een traktatie rekening te houden met de leeftijd van de kinderen. Wij moedigen een gezonde traktatie aan.

Nieuwsbrief en informatie
Om u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de peuterspeelzaal ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Verder worden tussentijdse aankondigingen opgehangen bij de deur van de peuterspeelzaal. Wij vragen u deze nauwlettend in de gaten te houden.

Als u informatie gemist heeft, kunt u de leidsters hierover altijd aanspreken.

Hulp van ouders
De leidsters doen graag een beroep op ouders om te helpen met activiteiten, bijv. bij de projectweek, het Paasontbijt, de creamiddagen of om voor te lezen. Natuurlijk is het ook erg leuk om af en toe gewoon te komen te kijken.

Oudercommissie 
Uw mening als ouder wordt zeer op prijs gesteld. De peuterspeelzaal wil daarom graag een oudercommissie opstarten. Als uw kind naar de peuterspeelzaal gaat en u mee wilt denken, laat dit aan de leidsters weten. Zij kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden.

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

03.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast