Leden MR

Mijn naam is Sandra Bakker. Ik ben 27 jaar en woon sinds ruim vier jaar samen met Vincent de Klerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Vijf jaar geleden ben ik op de Goede Herderschool komen werken. Vier jaar lang heb ik voor groep 4 gestaan en sinds dit jaar voor de groep 4/5. Een leuke nieuwe ervaring, zo'n combinatiegroep!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, naar de film of uiteten te gaan of lekker met vrienden en familie doorbrengen.

De komende jaren zal ik deel uitmaken van de MR en samen met jullie mij hard maken voor onze school! Ik kijk er erg naar uit.

Mijn naam is Herma van Marsbergen-van Weelden. Als gezin zijn wij nauw betrokken bij de Goede Herderkerk, waarvoor ik veel vrijwilligerswerk doe. Aangezien de Goede Herderkerk naast de Goede Herderschool staat, hebben mijn man en ik onze kinderen hier op school gedaan. Vanaf het begin heb ik, om de band tussen school en kerk te verbeteren, meegeholpen aan de voorbereiding van de jaarlijkse scholendienst en dat altijd met veel plezier.

Lees meer: Moeder Herma van Marsbergen

Mijn naam is Irene Ridderhof-Mackenbach. Sinds maart 2002 werk ik op de Goede Herderschool. Daarvoor was ik een aantal jaren thuis om voor onze twee kinderen te zorgen. En nog eerder werkte ik op diverse scholen in de binnenstad.

In 2002 startte ik met wat ondersteuning bij rekenen en lezen. Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren voor de helft van de week op de GHS. Ik sta soms voor de klas en soms doe ik ondersteuning. Ik help kinderen die leren moeilijk vinden of die het juist al heel goed kunnen en wat meer uitdaging nodig hebben. Daarnaast schrijf ik plannen voor leerlingen die heel veel moeite hebben met de gewone stof en hun eigen leerlijn hebben gekregen.

Lees meer: Juf Irene Ridderhof

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast