Leden MR

Mijn naam is Sandra Bakker. Ik ben 27 jaar en woon sinds ruim vier jaar samen met Vincent de Klerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Vijf jaar geleden ben ik op de Goede Herderschool komen werken. Vier jaar lang heb ik voor groep 4 gestaan en sinds dit jaar voor de groep 4/5. Een leuke nieuwe ervaring, zo'n combinatiegroep!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, naar de film of uiteten te gaan of lekker met vrienden en familie doorbrengen.

De komende jaren zal ik deel uitmaken van de MR en samen met jullie mij hard maken voor onze school! Ik kijk er erg naar uit.

Mijn naam is Herma van Marsbergen-van Weelden. Als gezin zijn wij nauw betrokken bij de Goede Herderkerk, waarvoor ik veel vrijwilligerswerk doe. Aangezien de Goede Herderkerk naast de Goede Herderschool staat, hebben mijn man en ik onze kinderen hier op school gedaan. Vanaf het begin heb ik, om de band tussen school en kerk te verbeteren, meegeholpen aan de voorbereiding van de jaarlijkse scholendienst en dat altijd met veel plezier.

Lees meer: Moeder Herma van Marsbergen

Mijn naam is Danielle van Ingen-Putter en zit in al een aantal jaar in de MR. Ik heb twee kinderen op de GHS: mijn dochter Elles en mijn zoon Pim.
Zelf ben ik werkzaam op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker op een babygroep, dit werk doe ik nu al 14 jaar met veel plezier. Als ouder van twee kinderen vind ik het belangrijk om bij de school betrokken te zijn en te weten wat er allemaal in en om de school gebeurt.
Nu ouders weten wie ik ben en wat voor gezicht er bij mij hoort, hoop ik dat de ouders ook eerder de stap zetten om mij aan te spreken of iets te vragen. Doe dat ook gerust!

Mijn naam is Annette Spierenburg. Sinds 2010 werk ik met veel plezier op de Goede Herderschool. Na de PABO ben ik direct op deze school gestart en ik wil hier niet meer weg! Met veel plezier heb ik een aantal jaren groep 7 gehad. Daarna ben ik iets gezakt naar de groepen 5/6/7, maar ook hier geef met ontzettend veel plezier les. Naast het lesgeven denk ik heel graag mee met wat er nog meer op school geregeld moet worden: nieuwe methodes aanschaffen (welke kiezen we?), documenten schrijven of juist dingen uitzoeken.

Lees meer: Juf Annette Spierenburg

Mijn naam is Irene Ridderhof-Mackenbach. Sinds maart 2002 werk ik op de Goede Herderschool. Daarvoor was ik een aantal jaren thuis om voor onze twee kinderen te zorgen. En nog eerder werkte ik op diverse scholen in de binnenstad.

In 2002 startte ik met wat ondersteuning bij rekenen en lezen. Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren voor de helft van de week op de GHS. Ik sta soms voor de klas en soms doe ik ondersteuning. Ik help kinderen die leren moeilijk vinden of die het juist al heel goed kunnen en wat meer uitdaging nodig hebben. Daarnaast schrijf ik plannen voor leerlingen die heel veel moeite hebben met de gewone stof en hun eigen leerlijn hebben gekregen.

Lees meer: Juf Irene Ridderhof

Ik ben Danielle van Lieburg en al lange tijd met de Goede Herderschool verbonden. In 1974 heb ik er leren lezen, rekenen, schrijven in de toenmalige eerste klas. Veel later, toen ik op de PABO zat, ben ik op de GHS stage gaan lopen. Mijn eerste werkplek was in Zevenkamp en sinds oktober 1997 werk ik op de Goede Herderschool. In mijn loopbaan heb ik inmiddels aan alle groepen les gegeven en heb ook remedial teaching en rugzakbegeleiding gedaan. Ik werk parttime, omdat ik ook drie geweldige dochters heb waar ik ook graag mijn tijd aan besteed.

Lees meer: Juf Danielle van Lieburg

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

01.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast