Oud-leerlingen

Oud-leerlinge Des'Ray heeft destijds toen ze bij ons in groep 6 zat, meegedaan aan The Voice Kids. Ze was wel door de blind auditions, maar heeft helaas niet gewonnen. In The Voice Kids 2016 zien we Des'Ray weer voorbij komen. Ook nu is ze weer door de blind auditions!! Ze koos voor team Ali B. Des'Ray, we wensen je veel succes!!

Oud leerling van de Goede Herderschool, Allard Amelink, schrijft tekstueel goed koningslied. Hieronder kunt u het koningslied bekijken en beluisteren.

 

Van groep 1 tot groep 8 heb ik op de Goede Herderschool gezeten en dat waren zonder twijfel acht heel mooie jaren. Ik zat in een fantastische klas en de sfeer was altijd goed, wat ook zeker te danken was aan de leerkrachten. Ikzelf was vroeger erg slecht in spelling, waardoor ik groep 4 een jaartje over gedaan heb. Toen heb ik erg veel aandacht gekregen in de vorm van Remedial Teaching. In groep 8 kreeg ik ook extra leerstof mee naar huis, maar nu omdat ik juist een voorsprong had. Het is een erg leuke school, met goede en leuke leerkrachten. Ik zit nu op het voortgezet onderwijs en verlang nog vaak terug naar mijn oude basisschooltje!

RAVermaakkleinMijn naam is Ruben Vermaak en van 1990 tot 1998 heb ik op de Goede Herderschool – Prinses Margrietlaan gezeten. Na de Goede Herderschool ben ik naar het Marnix Gymnasium in Rotterdam gegaan. Hierna vervolgde ik mijn verdere opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar ik de bachelor International Business Administration en de master Marketing Management heb gedaan.

KLM

Na in september 2011 te zijn afgestudeerd ben ik begonnen aan een Management Traineeship bij de KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij), wat inhoudt dat ik in twee jaar tijd vier verschillende projecten voor KLM uitvoer door het hele bedrijf. Zo zit ik op dit moment op de afdeling Inflight Management, die onder andere verantwoordelijk is voor de catering. Een hele gave baan bij een heel gaaf bedrijf, waar tal van mogelijkheden zijn en waar ik nog lang niet ben uitontwikkeld.

Lees meer: Ruben Vermaak, werkzaam bij KLM

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

04.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast