Schoolnieuws

Per 1 september gaat onze directeur Peter van Reeven met pensioen. Om dit te vieren hebben we afgelopen vrijdag een echte feestdag gehouden, met voor de kinderen leuke activiteiten als pizza's bakken, Ukulele les, bingo, een stormbaan en sport en spel voor de bovenbouw en voor de onderbouw een muzikale theatervoorstelling, springkussens, poppenkast, snoepkettingen rijgen en voor iedereen patat. Onze directeur zorgde voor een verrassing door alle kinderen en medewerkers te trakteren op ijs! 

We bedanken Mark van Abcoude en Bente Bleijs voor het maken van deze mooie foto's1

Sportdag 2018.

Op 27 juni hadden wij onze jaarlijkse sportdag op de windhondenrenbaan aan de Hazelaarweg. In het begin scheen het zonnetje, jammer genoeg werd het later wat bewolkter. Maar dat mocht de pret niet drukken, ook al was de stormbaan niet op tijd opgeblazen. Alle kinderen hebben er van kunnen genieten. Mede dankzij de hulp van alle ouders, vrienden en bekenden werd de sportdag een daverend succes! In het begin leek het erop, dat er te weinig hulp zou zijn, maar uiteindelijk waren er zo veel helpers, dat een aantal groepjes zelfs dubbel bemand kon worden. Daardoor konden enkele teamleden vrij rond lopen en hier en daar op tijd ingrijpen, waardoor het ook een zeer relaxte sportdag kon worden!!

Wat fijn dat u allen geholpen heeft, nogmaals dank daarvoor. Ik hoop dat u er ook allen van genoten hebt en volgend jaar weer zult helpen.

De foto’s zijn niet zo professioneel als u gewend bent, maar geven wel een beeld van de sportdag.


De afgelopen dagen hebben een aantal leerlingen meegedaan met de avondvierdaagse. Vanavond is de laatste avond..... met een speciale verrassing voor de ouders en leerlingen!

Onze huidige directeur Peter van Reeven gaat aan het eind van dit schooljaar met pensioen, na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als directeur van onze school! Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe directeur. Via onderstaande link ziet u het filmpje dat wij hebben gemaakt, om een goed beeld van de school te geven.

We oefenden de treinlussen.....straks in groep 3 schrijven we met een potlood. Dus dat hebben we alvast een keer gedaan. Alle groep 2 kinderen hebben als beloning gespeeld op het grote plein. Goed gedaan allemaal!

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

01.jpg

Zoeken