Over de GHS

Afgelopen week hebben leerlingen van de Goede Herderschool meegelopen met de Avondvierdaagse in de wijk. Wie het is gelukt om 4 avonden mee te lopen, heeft een medaille verdiend! 

Voor de Nationale Voorleesdagen hebben ouders van peuters en kleuters voorgelezen aan groepjes kinderen. Er kwamen verhalen over krokodillen, tijgers etc. voorbij. De kinderen vonden het erg leuk om weer eens op een andere manier te worden voorgelezen.

Met scheerschuim, verf en glitter maakten we sneeuw en sneeuwkristallen op de tafel. daarna maakten we een afdruk op papier en kleurden deze in met wasco. Het was een hele intensieve les... met rode wangen keken we trots naar onze eigen zelfgemaakte kleurplaten.

 

 

Behalve de wedstrijd zien, mochten 15 kinderen voor de wedstrijd het veld op om te helpen met de grote vlag in het midden. In een grote cirkel mochten alle kinderen om de vlag heen gaan staan en de rand vastpakken. Door hun armen omhoog en omlaag te bewegen hebben de kinderen met z'n allen de vlag laten wapperen. Tegelijkertijd kwamen de spelers oplopen, dus de kinderen waren ook nog eens heel dicht bij de voetballers!! We hadden de beste plekken in het stadion: achter het doel. En alle doelpunten zijn aan onze kant gemaakt!! Het werd deze wedstrijd 3-3, dus we hebben aardig wat doelpunten mogen zien, waarvan 2 penalty's. We hebben allemaal genoten van de wedstrijd en gingen tevreden weer naar huis.

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

01.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast