DSC 0420

Kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar zijn welkom op onze gezellige peuterspeelzaal Kastanjeplein. Jolande Azerki, de hoofdleidster van de peuterspeelzaal, is altijd bereid u te ontvangen zodat u met eigen ogen kunt zien hoe het er op de peuterspeelzaal aan toegaat.

tel: 010-4229010
e-mail: jazerki@goede-herderschool.nl 

Spelend leren   
In een omgeving waarin zij zich welkom en veilig voelen, kunnen de peuters op ontdekkingstocht gaan. Met behulp van de verschillende materialen die worden aangeboden kan het kind, samen met andere peuters komen tot fantasiespel en zich optimaal ontwikkelen.

Een groot activiteitenaanbod is voor peuters leerzaam en leuk. In het ruime speellokaal en op het afgesloten speelplein is alles aanwezig om peuters te stimuleren om nieuwe dingen te proberen en te leren. In een groep van maximaal zestien kinderen kan iedere peuter naar hartenlust 'spelend' leren. Bij gediplomeerde leidsters, die regelmatig assistentie krijgen van stagiaires, is uw peuter in goede handen. Door een ruime personele bezetting op de groep is individuele aandacht gegarandeerd.

De eerste dag
De eerste dag dat uw peuter naar de speelzaal gaat is een spannend moment........ook voor de ouders. Als uw kind voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal komt, mag u als ouders er, net als andere dagen, even bij blijven. U kunt samen met uw kind een boekje lezen of samen spelen om het wennen makkelijker te maken. Geef uw kind de tijd om te wennen. Heeft uw peuter een onmisbare knuffel, breng deze dan mee.

Wij wensen uw peuter en u een heel plezierige tijd op onze peuterspeelzaal.

nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Introductiefilmpje GHS

agenda

03.jpg

Zoeken

Rondleiding

rondleiding Aangepast